Cadeautjes

Voor 2020 heb ik een leuk cadeautje. Wil je weten wat, lees dan deze blog.

Als ik naar buiten ga, krijg ik altijd cadeautjes. De frisse buitenlucht, de prachtige luchten, de grappige geluidjes, de heerlijke bosgeur. En elke keer is het weer anders. Een tijd geleden wandelde ik met mijn vader in de prachtige omgeving bij Deventer. Daar werden we getrakteerd op bovenstaand plaatje en gelijk schoot de gedachte binnen: als je vrede (v) kan weerspiegelen, vermenigvuldigt het (x). Een mooie gedachte om mee te nemen en naar te handelen.
Afgelopen zondag werd ik getrakteerd op een heel andere route dan gepland. Dat kwam door een Schotse Hooglander die midden op de weg bleef staan. We moesten een heel eind dwars door het bos, en dat gaf weer nieuwe uitzichten, nieuwe ervaringen. Want ik ontdekte dat het een tijdje heel leuk is om even van de route af te zijn, ongebaande paden te gaan, maar dat ik na een tijdje ook weer verlang naar een pad dat me ergens naartoe leidt. En ook dat is weer een mooi inzicht dat ik cadeau kreeg. Ik heb het af en toe nodig om iets nieuws te doen, maar wil ook waarderen datgene wat me vertrouwd is. Het is een mooie mix. Goed om even van bewust te zijn.

Mijn werk is buiten, dus ik krijg altijd cadeautjes op mijn werk en van mijn werk. Want ook het coachen van mensen in de natuur is een cadeautje. Hen te zien ontspannen en hen te laten ontdekken welke stap zij willen maken om weer verder te kunnen, is geweldig om te doen.

Nu vind ik het ook leuk om anderen een cadeautje te geven….

Daarom heb ik voor 2020 een leuke actie bedacht.
Ik heb voor iedereen die dit jaar een traject bij mij gaat lopen, een extraatje: Je krijgt een cadeaubon die je op jouw moment kan inleveren voor een heerlijke stoelmassage bij Silvia Oostra.
Silvia is een professioneel masseur met aandacht voor de mens die ze voor zich heeft.
De massage vindt plaats bij haar praktijk aan huis in Oisterwijk en in een speciale stoel, waarbij de rug, schouders, armen, nek en het hoofd door haar worden gemasseerd. Deze massage wordt gegeven over de kleding heen en zonder het gebruik van olie en duurt 20 minuten.
Terwijl jij naar een heerlijk ontspannen muziekje luistert, kun jij, door haar massage, optimaal ontspannen.
Je komt tot rust en je kunt vervolgens met nieuwe energie de dag weer verder.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het heerlijk ontspannen is en even een momentje voor jezelf. Silvia houdt rekening met eventuele klachten en geeft tips om dit te kunnen verminderen.

Dus loop je in 2020 een traject bij mij, dan krijg je dit cadeau: een heerlijk ontspannen moment voor jezelf!
Wil je je aanmelden voor een coachingstraject, dan kan je dat doen door hier te klikken en het contactformulier in te vullen.