Hoe vinden mensen mij? Dat is een vraag die me bezig houdt en die anderen mij ook vaak stellen. Marketing, social media, actief bezig zijn….pfff, ik word er soms moe van.  Soms begin ik met veel enthousiasme, maar lukt het niet met het plaatsen van de foto’s. Of bel ik een organisatie op, maar krijg ik geen enthousiast onthaal. Dat zijn geen leuke momenten en kan me onzeker maken. Soms zelfs zo erg dat ik niet meer zo geniet van alle tijd die ik nu nog heb en dat is natuurlijk jammer.

Tijdens een wandeling zag ik deze knoppen die op het punt staan open te barsten. Er zit iets van binnen dat ik nu nog niet kan zien. En daarin herken ik me wel. Er komt van alles tot bloei in mij, maar sommige dingen zijn nog niet zichtbaar en dat is prima. Het wordt zichtbaar als het daar de tijd voor is. Pas toen ik deze foto op de computer zette, zag ik het vliegje op het beeld. Soms maak ik mezelf zichtbaar, maar word ik pas later opgemerkt!

Toen ik tijdens de intervisie mijn vraag inbracht, werd ik uiteindelijk blij van het woord ‘zichtbaarheid’. Ik mag namelijk gewoon aan de slag en me zichtbaar maken op de plekken en momenten dat ik aan het coachen ben. Dan doe ik waar ik van geniet, namelijk anderen tot nieuwe inzichten brengen en hen zichtbaar maken! En de rest laat ik in vertrouwen los. Dat vertrouwen is voor mij een vertrouwen in God die zegt: Ik zorg voor je.
Doe ik dan niks meer actief op social media? Zeker wel, maar alleen wanneer ik zelf iets met jullie wil delen en niet omdat ik ‘aan marketing moet doen’. Dus hierbij mijn nieuwsbrief, die ik met alle plezier weer voor jullie gemaakt heb.